Ja! Das ist Sponsoriert von AEGON Síbiztosítás kalkulátor

White Style Leogangban

A világon egyedülálló havas slopestyle verseny helyszíne!


A “White Style” híres téli szezonnyitó helyszíne idén is otthont ad a nemzetközi és felnövekvő montis freeride sztároknak. A 6. White Style rendezvény 2012. január 27.-én ismét elhozza számunkra a világ több, mint 20 elit bringását a hó borította Leogang-ba. Mint a nyári versenypálya téli mása, hóból és fából épített akadályai ámulatba ejtik a barátokat, a rajongókat és a téli vendégeket egyaránt. Ez az esemény tökéletesen egyedülálló a világon; nincs más olyan hely, ahol hasonló havas mountainbike versenyt láthatnánk!

2011. januárjában a White Style összezúzta a hagyományos freestyle mountainbike versenyeknél megismert nézeteket az ugratók dimenzióiról. A hatalmas ugratókat a Kona versenyzője, Grant Fielder álmodta meg egyenesen a hegyoldalak tövébe. A teljes egészében hóból készített ugratókat nem szabad alábecsülni – azok a bringások, akik ilyenkor Leogangba jönnek, tényleg kiengedhetik a fáradt gőzt! Az ugratók design-ja látványos magasságba repíti a versenyzőket, ezáltal hihetetlen ugráskombinációk bemutatására adnak lehetőséget a bringások számára. A White Style-on láthatjuk, hogy a bringások milyen új trükkökön és trükk kombinációkon dolgoznak egész télen, amelyeket itt próbálnak és tökéletesítenek, hogy esélyeiket megfelelőképp növeljék a következő nyári szezon rendezvényeinek megnyerésére. A jókedv, az adrenalin és a tökéletes szervezés teszi ezt az eseményt valóban élvezetessé – nem csak maguk a bringások számára, hanem a számtalan néző számára is, akiket ez a program vonz ide Leogang-ba.

Az utóbbi két évben az angol Sam Pilgrim győzte meg a zsűrit kivételes tehetségéről. Ám a következő évben bármi megtörténhet és mi minden bizonnyal tanúi leszünk az első helyért vívott izgalmas küzdelemnek. Bárhogyan is, a White Style nagyszerűen hidalja át az egyébként versenymentes téli hónapokat, egyben azt az érzést keltve bennünk, hogy a következő szezonban mindenképp vissza kell térni Leogang bringás ösvényeire!

 


További információ:
Saalfelden Leogang Tourism Board
Tel.: 0043/6582/70660, Fax: 0043/06582/75398
EMail: info@saalfelden-leogang.at
Internet: www.saalfelden-leogang.at

Art of flight

Életre kel a sport-akciófilmek vadonatúj kategóriája.

One for the Road -freeski és freeride

Amint ez a mozi elkezdődik, nyomban a lábunk alatt érezzük azt a száraz és ritka porhavat, ami a amerikai Sziklás hegységre jellemző. Country szagú karcos western, őrült freeskierekkel. Mintha Johnny Cash narrálná.

Mit keres egy Snowboardos függőleges jégfalon?

Hegymászás, jégfal, lavina, snowboarddal mindenhol...Xavier de la Rue nem unatkozik!

Nordica Blizzard

Hogyan készül egy síléc?

Bon Giornio!

Massimo Braconi a Nordica teszt részlegének vezetője és a Dolce Vita

Egy léc napja

Egy havas nap a léc szemszögéből..