Ja! Das ist Sponsoriert von AEGON Síbiztosítás kalkulátor

Mennyei Annaberg!

Budapesttől alig 4 óra autózásnyira, az Alpok kapujában, Alsó-Ausztria Mostviertel régiójában, St Pöltentől mintegy 50 km-re fekszik az idilli, kis alpesi falucska: Annaberg. Elmondható Annabergről, hogy magasabban fekszik (976 m), mint ahányan lakják (568)!
 


 
Téli sport
Annaberg tökéletes célpont kisgyermekes családoknak vagy akár télisportmániás társaságoknak. 20 kilométernyi lesiklópályával rendelkezik, melyre 9 lift viszi az alpesi síelés és snowboardozás szerelmeseit. A kezdőknek való kék lejtőktől, a haladók FIS pályájáig széles kínálat közül lehet választani. Aki viszont keskenyebb lécre vált, azt 20 km tökéletesen karbantartott sífutópálya várja. Haladóknak az annabergi (8 km) pálya, kezdőknek a Lassingtal-sífutópálya (12 km) az ideális gyakorló terep. Ezeken felül téli lovasszán, hótalpas túrák és megannyi élmény garantált Annabergben.

 

 
Családi síelés
A családok síparadicsoma Annaberg, mely az idei szezontól érintés nélküli beléptető rendszeren keresztül Key-Carddal közelíthető meg. Családok számára nemcsak a Reidlliftek gyermekpályái, kényelmes lankái ideálisak, hanem a kedvező árfekvés és a kedvezményes napos és félnapos családi síbérletek. Gyermekeik pedig a legjobb kezekben vannak a síiskolában, ahol szakértő oktatók gondoskodnak a leendő kis és nagy síbajnokokról. A síterepen hangulatos síkunyhók jelentenek állandó, leküzdehetetlen csábítást. Az egész napi mozgás után - sőt közben is - érdemes be-betérni!

Az 1-napos síbérlet ára:
- € 29 felnőtteknek
- € 15 gyerekeknek

Az 5-napos-síbérlet ára:
- € 122,50 felnőtteknek
- € 61,50 gyerekeknek

 

 
Mosviertel – egy síbérlettel 3 helyen!
A Családbarát Annabergen túl a sportos Gemeindealpe Mittrbach és a hagyományos Mariazell Bürgeralpe is látogatható egy azon bérlettel. E három terep néhány kilométerre fekszik egymástól, így megközelítése nem jelent akadályt. Összesen 17 felvonó és 44 km kiépített, hóbiztos pályán lehet eltölteni egy felejthetetlen téli „nyaralást”. A három terület közös vonása a barátságos légkör, otthonos szálláshelyek és a hamisítatlan alpesi kunyhók, melyekbe mindig érdemes betérni. Ideális választás azoknak, akik jó ár-szolgáltatás arányt keresnek.


 

 További információ:
Mostviertel Tourismus GmbH
A-3250 Wieselburg, Adalbert Stifter Str. 4.

www.mostviertel.info

Art of flight

Életre kel a sport-akciófilmek vadonatúj kategóriája.

One for the Road -freeski és freeride

Amint ez a mozi elkezdődik, nyomban a lábunk alatt érezzük azt a száraz és ritka porhavat, ami a amerikai Sziklás hegységre jellemző. Country szagú karcos western, őrült freeskierekkel. Mintha Johnny Cash narrálná.

Mit keres egy Snowboardos függőleges jégfalon?

Hegymászás, jégfal, lavina, snowboarddal mindenhol...Xavier de la Rue nem unatkozik!

Nordica Blizzard

Hogyan készül egy síléc?

Bon Giornio!

Massimo Braconi a Nordica teszt részlegének vezetője és a Dolce Vita

Egy léc napja

Egy havas nap a léc szemszögéből..