Ja! Das ist Sponsoriert von AEGON Síbiztosítás kalkulátor

Lavinarobbantás élőben a „Lavina Szafarin“

A pályák karbantartásához elég sok helyen hozzáatrtozik már a pályákat körülvevő hegyoldalak "lavinatalanítása". Tapasztalatom szerint főleg azokon a helyeken jellemző ez, ahol a síelők, boardosok gyakorta hagyják el a kezelt pályákat a frisshó élményért! Franciországban például non-stop durrogtatnak, amit a vicessebb gallok eképpen kommentálnak tökéletes angolságukkal: "zi dzsörmön íz bekk" Persze aztán jót röhögnek a poénon.


Loser síterepe ennél többet nyújt, külön élmény szolgáltatást indítottak Lavina Szafari néven. Kora reggeli ébredéssel kezdődik a különleges élmény, reggel 6 órai találkozóval a völgyben, a Loser Felvonónál. A résztvevőket előző este az üzemeltető tájékoztatja a robbantás részleteiről, azaz, hogy megfelelő mennyiségű friss hó található-e a hegyen, hogy a szafarit el tudják indítani. Természetesen mindig a biztonság áll az első helyen. Ha minden rendben, akkor ratrakkal érinteni fogjátok az Augstalmot, mielőtt a Lavinarobbantás helyszínére érn a csapat. Itt biztonságos távolságból figyeljük végig, hogyan robbantgatják be a hegyoldalakat a specialisták, és zúdul a le a völgybe a kisebb-nagyobb hógörgeteg! Majd ez a kivételes élmény a Loserhüttében egy kiadós reggelivel zárul. 


Érdeklődés és foglalás: info@loser.at (Javasoljuk a német vagy angol nyelvet!)

Art of flight

Életre kel a sport-akciófilmek vadonatúj kategóriája.

One for the Road -freeski és freeride

Amint ez a mozi elkezdődik, nyomban a lábunk alatt érezzük azt a száraz és ritka porhavat, ami a amerikai Sziklás hegységre jellemző. Country szagú karcos western, őrült freeskierekkel. Mintha Johnny Cash narrálná.

Mit keres egy Snowboardos függőleges jégfalon?

Hegymászás, jégfal, lavina, snowboarddal mindenhol...Xavier de la Rue nem unatkozik!

Nordica Blizzard

Hogyan készül egy síléc?

Bon Giornio!

Massimo Braconi a Nordica teszt részlegének vezetője és a Dolce Vita

Egy léc napja

Egy havas nap a léc szemszögéből..