Ja! Das ist Sponsoriert von AEGON Síbiztosítás kalkulátor

Hangulatos hegy: Annaberg

Az Annaberg síterepen minden megtalálható, ami megdobogtatja a síelők szívét: mindent igényt kielégítő, tökéletesen karbantartott sípályák, hangulatos alpesi kunyhók, síiskolák, előzékeny kiszolgálás a síkölcsönzőben – mindez családbarát árakon és a nagy síközpontok nyüzsgésétől távol.


Annaberg ideális választás azoknak, akik változatosságra és jó ár-szolgáltatás arányra vágynak.

Annabergben 9 felvonó és 20 kilométernyi sípálya áll a vendégek rendelkezésére. A téli sportok kedvelőit egyedülállóan színes választék várja. A családok a könnyű lejtőket, valamint a négyszemélyes ülőfelvonót részesítik előnyben, ahol szállítószalag könnyíti meg a beszállást és a felvonó a „Reidllift” körüli gyermekpályákhoz szállítja a síelőket. A gyakorlott síelők és snowboardosok igényes, FIS világkupa futamoknak is otthont adó sípályákon, illetve buckás szakaszokon tehetik próbára tudásukat.
Az Annaberg síiskolában szakértő oktatók gondoskodnak kicsikről és nagyokról egyaránt, hogy a síelés alapjainak elsajátítása szórakoztató legyen.
Amennyiben Holle anyó fukarkodna az égi áldással, akkor a jól kiépített hóágyúrendszer veszi át a szerepét és borítja hófehér ruhába a sípályákat.

 

 
TIPP
Számtalan vonzó ajánlat bizonyítja, hogy még ilyen gazdaságilag nehéz időszakokban is megengedhető egy-egy családi sínap vagy síüdülés.
A gyermekek 6 éves kor alatt egy síbérletet váltó felnőtt kíséretében ingyenesen használhatják az Annaberg felvnóit.

Családi ajánlatcsomag: két felnőtt és valamennyi 18 évnél fiatalabb gyermekük maximum 725 euróért válthat szezonbérletet a 2011/2012-es téli szezonra.

Ifjúsági hétvége: a 15 és 18 év kor közötti fiataloknak (1993 és 1996 között születettek) a hétvégéken (szombaton, vasárnap és ünnepnapokon) csak 19 euróba kerül a napijegy, a gyermekeknek (1997 és 2005 között születettek) pedig csak 12 euróba.

Nyugdíjas hétvége: a nyugdíjasoknak hétfőtől péntekig csak 21 eurót kell fizetnie a napijegyért (kivétel az iskolai szünet időszaka, a kedvezmények igénybevételéhez igazolvány bemutatása szükséges.)

Szánkózás és téli túrázás
Az Ötscher lábánál elterülő mesés téli tájat többféle módon is felfedezhetjük: sífutás vagy túrázás közben, de egy vidám jégteke parti közben is csodás kilátás tárul elénk. A romantikus élményekre vágyók lovas szános kiránduláson vagy hangulatos hótalpas túrázáson vehetnek részt. Aki szeretné fentről megcsodálni Annaberg környékét, az túralécekkel hódíthatja meg az 1377 méter magas Tirolerkogelt. A hegycsúcson található menedékház egész évben nyitva van és a túrázók kedvelt célpontja. Szép idő esetén ellátni egészen a Hoschschwab és a Gesäuse régióig.

 

 
A gyakorlott sífutókra is élményteli pillanatok várnak az Annaberg sífutópályán. Az útvonal egy különlegesen szép fennsíkon vezet. Ami a gyakorlott sífutóknak az Annaberg sífutópálya, az a kezdőknek a Lassingtal-Joachimsberg sífutópálya (10 km): sportolás közben csodás kilátás nyílik a fejedelmi Ötscherre.
A kalandokban és élményekben gazdag nap végén pedig a régió több pontján is hangulatos alpesi kunyhók csábítanak pihenőre, felmelegedésre.

Az Annabergre vonatkozó kérdéseket szívesen megválaszoljuk a következő telefonszámon: 0043 2728 8245

 
Hójelentés


Sípálya információk

 

   
Információk az interneten: www.annaberg.info, www.annabergerlifte.at

Art of flight

Életre kel a sport-akciófilmek vadonatúj kategóriája.

One for the Road -freeski és freeride

Amint ez a mozi elkezdődik, nyomban a lábunk alatt érezzük azt a száraz és ritka porhavat, ami a amerikai Sziklás hegységre jellemző. Country szagú karcos western, őrült freeskierekkel. Mintha Johnny Cash narrálná.

Mit keres egy Snowboardos függőleges jégfalon?

Hegymászás, jégfal, lavina, snowboarddal mindenhol...Xavier de la Rue nem unatkozik!

Nordica Blizzard

Hogyan készül egy síléc?

Bon Giornio!

Massimo Braconi a Nordica teszt részlegének vezetője és a Dolce Vita

Egy léc napja

Egy havas nap a léc szemszögéből..