Ja! Das ist Sponsoriert von AEGON Síbiztosítás kalkulátor

Ausseerland-Salzkammergut: Die Tauplitz télen

Az elmúlt évben Tauplitz 18 Millió Eurót fektetett fejlesztésekbe, mely során megvalósult Steiermark legnagyobb teljesítményű 8 személyes kabinos felvonója a Mitterstein állomáson, amely 2500 m hosszúságban, 700 m-es szintemelkedéssel nyit új távlatokat a síelési élmények terén.

Síelj a napsütötte hegyoldalon egész nap és hagyd, hogy „üde színt” varázsoljanak az arcodra a tauplitzi élmények és lágy napsugarak. Ha ez sem lenne elég, gyönyörködj a Totes Gebirge tetejéről a 360 fokban szemed elé táruló hegyek látványában: a Dachsteintől egészen Grimmingig.

 

  
Ám Tauplitzban a visszatérő vendégeket nem csak az újdonságok lelkesítik, hanem az is, hogy a kiterjedt pályarendszerben kedvenc pályáikon újra és újra csússzanak, akár a lassabb ereszkedésű, vitalizáló Tauplitzalm pályán, akár az újonnan létrehozott, frissítően sportos és izgalmas lejtőkön.
Természetesen még egy előnye a 8 fős kabinos felvonónak, hogy Tauplitz sokkal komfortosabban elérhető most már Bad Mitterndorf-ból is.

  

  

Szezonkezdés Jegesmedveországban
Az 5 Jegesmedve (Die Tauplitz, Kaiserau, Loser, Planneralm, Riesneralm) a 2011/12-es síszezonban is a legjobb oldalát mutatja vendégeinek. A már ismert hóbiztosság és változatosság az, ami könnyen és jól elérhető számodra is – ezt, akár már az ajtódon kilépve érezheted! A csábító családi- és csomagajánlatok kedvező árú lehetőségeket kínálnak a téli szezonban. Egyetlen kártyával sok mindent ki lehet próbálni: a kérdés csak az, hogy ma éppen melyik „jegesmedve” helyszín a legmegfelelőbb számodra!
Szezon kártya árak itt!

 

 
A gyerekek és a fiatalok támogatása révén most ők még kedvezőbb áron juthatnak hozzá a síbérlethez, mint tavaly! Lepd meg magad tehát a havas pályák nyújtotta élményekkel vagy ajándékozz ezzel másoknak nagy örömet!

További információt a helyi kedvenc sí régiódnál találsz, vagy pedig itt: www.schneebaerenland.at


A legjobb ajánlatok egy helyen!

Tervezd meg a virtuális tervező segítségével merre fogsz síelni!

Art of flight

Életre kel a sport-akciófilmek vadonatúj kategóriája.

One for the Road -freeski és freeride

Amint ez a mozi elkezdődik, nyomban a lábunk alatt érezzük azt a száraz és ritka porhavat, ami a amerikai Sziklás hegységre jellemző. Country szagú karcos western, őrült freeskierekkel. Mintha Johnny Cash narrálná.

Mit keres egy Snowboardos függőleges jégfalon?

Hegymászás, jégfal, lavina, snowboarddal mindenhol...Xavier de la Rue nem unatkozik!

Nordica Blizzard

Hogyan készül egy síléc?

Bon Giornio!

Massimo Braconi a Nordica teszt részlegének vezetője és a Dolce Vita

Egy léc napja

Egy havas nap a léc szemszögéből..